Az elhízás szűrővizsgálata

A legfrissebb felmérések szerint Európa legkövérebb országa lettünk, a magyar emberek harmada túlsúlyos. Az elhízás negatív hatással van a fizikai erőnlétre és hozzájárul számos betegség kialakulásához, csökkentve ezzel az átlagéletkort. Korra és nemre való tekintet nélkül bárkinél előfordulhat, a plusz kilók pedig jelentősen megnövelik az olyan súlyos, az életminőséget jelentősen rontó kórképek előfordulásának a kockázatát, mint a cukorbetegség, magas vérnyomás, szív- és érrendszeri betegségek, valamint a mozgásszervi, ízületi panaszok.
Sporttal, de mindenekelőtt megfelelő táplálkozással könnyen kezelhető és kordában tartható a testsúly. Ahhoz azonban, hogy a diéta sikeresen működjön és hatásos legyen, tisztában kell lenni azzal, hogy milyen egészségügyi okok vezettek az elhízáshoz, és hogyan lehet biztonságos keretek között elkezdeni a fogyókúrát.
Panelünkben azokat a vizsgálatokat gyűjtöttük egy csokorba, melyek segítséget nyújtanak az elhízás – laboratóriumi vizsgálatokkal feltárható – okainak kimutatásában, valamint felhívják a figyelmet a lehetséges kockázatokra.

Elhízás panel

Csomag tartalma: vércukor (éhgyomri és 120 perces), inzulin (éhgyomri és 120 perces), HOMA-index, HbA1c, kortizol, TSH, GOT, GPT, GGT, húgysav

>>> Érdekli a vizsgálat? Kérjen időpontot, tekintse meg árlistánkat! <<<

Copyright © 2014 drsooszoltan.hu. Minden jog fenntartva.

United Kingdom gambling site click here